onsdag, april 02, 2008

Nu börjar det hända grejer!

Mannen i huset sålde sin HD igår. Kan bäst beskriva det så här: separationsångest för vissa - ren och skär glädje för andra. (Det är ju helt sjukt att ha en så dyr leksak stående. För stående har den verkligen varit, den har bara gått 450 mil - sedan 2003!!)


...och bäst av allt: hojen blir "utbytt" mot ny fasad - och fönster!

Bjuder på en liten förtitt så här på kvällskvisten. Bilderna är väldigt dåliga, eftersom det var aningen mörkt ute. Ville ändå visa att nu är det på gång! Ni kan aldrig ana hur skönt det känns! Bort, bort, bort med den hemska eterniten. Vad fint det kommer bli, alltså! *nynnar nöjt* :)
Under eterniten finns den gamla panelen kvar, och det ska bli intressant att se hur det var gjort från början. Vi såg ett kort när vi köpte huset, men minns ju inte detaljerna.
5 kommentarer:

husnummer30 sa...

Vad spännande att få se resultatet sen. Och du har helt rätt - så dyra leksaker ska inte stå och samla damm. Då är de bättre att sälja dem... Lyckas nog inte övertala min far dock, som sitter där med 6-7 stycken motorcyklar... ;-)

Ha det fint! //Jill.

RANA sa...

Jooooooooooooooodå, vi kan förstå hur skönt det är!!!!!!! :-D Härligt, gumman. Och seriöst och vuxet och bra. En eloge till dig - och mannen.

Kram, Rana

Mamma med mera sa...

Vad härligt! Min man har en bil som han köpte när han var 16 år som också bara står och samlar damm. Den skulle jag lätt kunna göra om till lite nya möbler eller nåt annat kul. Tyvärr verkar det kört där. Maken är benhård när det gäller hans "ungdomskärlek" =)

Ha en trevlig dag!

RANA sa...

Och du! Ta mer bilder! Vill se allt i dagsljus. :-D Kram. /Rana

husnummer30 sa...

Tack för snälla kommentarer!

Ang. motorcyklarna tror jag nog att det är ganska så bra - för då har han sitt intresse! Han håller på och bygger och fixar och donar med de där motorcyklarna. Och han åker ju en hel del också, så då är dem väl okej. :-)

Ha det gott! //Jill.