söndag, april 13, 2008

Mot mässan! :)

Var uppe till tidigt imorse och donade med dörren - vad roligt det var! Snyggt blev det också och jag känner mig så nöjd! Bild kommer efter mässbesöket. Måste säga att jag är lite pirrig inför mässan! Jag (vi) ska nämligen nätdejta! ;) Karln vet inget än och det är lika bra - annars blir han så nervös och kommer på att han nog måste stanna hemma och snickra istället! Hihi!
På återseende!

4 kommentarer:

husnummer30 sa...

Vad spännande! Väntar på att höra mer...

Igår tillverkade jag f.ö. en krona, efter din beskrivning, i ståltråd. Har därför ont i mina fingrar idag, men bra blev det!

Ha det fint! //Jill.

Hannis sa...

Vad kul att få se din dörr sen!
Snacka om proffsig som ska frihandstexta!!

Ha en skön fortsatt Söndag/
Kram Hannis

Kannor och karaffer sa...

Hallå där - det där lät spännande - nätdejtar du med mannen?....hihi

Såg att du skrev om Speglingar - undrar om inte hon känner till butiken som jag skriver om i mitt inlägg idag? - Tror det.

Gotlandsbilderna var helt underbara - det känns så himla bra att allt är bokat till w32 och kommer inte att sitta veckan innan att sy för det kommer att vara klart mycket tidigare pga bröllopet - då vi alla kommer att ha nya medeltida kreationer....

Ha det gott vännen - hoppas ni hade skoj!
Kram Ann

Wolf sa...

Halloj,

Hoppas att hemresan gick bra? Det var superkul att träffas även om det blev över en kort fika. Vi får planera bättre nästa gång och försöka göra en längre träff nästa gång.

Ha en trevlig kväll,

Kram
F**** (aka Wolf)