onsdag, februari 27, 2008

Tisdagstema: Last

Last i dubbel bemärkelse.
...
Jag är helt beroende av min lilla go'ing! Hon i sin tur har sin last, Lilla Tummen, med sig på en åktur.
Jag vet att det är onsdag. Jag hade tänkt haka på Tisdagstema nästa vecka eftersom jag glömde av det igår. Men när tösen återigen tappat sin lille vän, så åkte kameran fram.

8 kommentarer:

Vanilladreams and humblebees sa...

Ja så där är det... man är tokkär i sitt gryn och helt beroende! :)

Vad söt lilla tummen var... nästan så jag skulle kunna tänka mig en sån själv!

Kramar igen!
---<-@

husnummer30 sa...

Hej!

Tack för snälla kommentarer.

Färgen till pottskåpet är väl typ vanlig vit färg. Har inte burken kvar tyvärr. Det som kanske gör ytan så bra är att jag rollat istället för att använda penseln. Tycker det är lättare att få ett jämt lager då. Köpte minirollar på Clas Ohlason, som är typ 5 cm breda, och dem fungerade super att måla hela pottskåpet med. Det enda jag använt pensel till är där jag inte kom åt med rollern, typ i hörn och så.

Ha det bra! //Jill.

MO sa...

Ja de är berondeframkallande de där små godingarna...Gullig tummen är...minns att min numera store kille älskade sin gåstol, det var full fräs...ha de fint

Vita tankar sa...

Hej!
Vad kul att du tittade in till mig!
Ja man kan inte annat än att tok-älska sina små pluttisar.
Vilken avancerad krona du gjort längre ned! Jag är imponerad!

Kram Linda

Taklyftet sa...

Gillar din rundvandring med jordvärme och katt konkurrens i rabatterna ;-)

Snygg krona, det kliar i fingrarna att göra något själv.
//Jenny

Vägen till Drömhuset sa...

Hallå hej!

Tack för din kommentar inne hos mig. Blir så glad när så många kommer med glada tillrop för flytten. Det ska bli helt underbart att äntligen få komma in i huset, vi har väntat i 3 månader på denna dag. känns som år! Svärfar åkte förbi huset idag, och de har tagit bort gungställningar och annat bråte utanför iallafall. skönt! tror mäklaren fick fart på dem!

Prova efamol, det hjälper faktiskt mot både hår, hud och pms. kan ju aldrig vara fel *fniss*.

Klockan fick jag nog inte hem med skicklighet, var såå nervös då det var min första auktion. men det kanske var nybörjartur. men jag tycker bättre om loppis, då slipper man stressen med att buda :)

Trevlig helg och vi "ses" snart igen!

Stor kram sara

Diom sa...

J'ai visité votre blog, mais je ne parle pas votre langue... Je suis désolé. je suis brésilien, et vous? Mon blog: http://sagradoxprofano.blogspot.com

Snäckornas sjö sa...

Hallå där!

Missade din rundvandring så jag tog den nu...själv...irrade bort mig i labyrinten men hittade tillbaka igen! PUH!!! ;-) Såg en slinga av brudslöjan och den ledde mig tillbaka i trygghet igen!!

Titta, den blommar! Vacker är den och stolt är väl du! Väl värd att vänta på...orkidén alltså...

Men vad snygg krona! Hittade G-Ts sida för ca 6 månader sen och skulle prova mig på en krona...men den såg för konstig ut så jag kasserade den...plus att det gör ju ONT när man ska böja och bända... :-( Men din blev ju riktigt proffsig!

Kram på dig!

PS. Berättade för sambon om dina djurnamn och han tyckte att ni hade en utmärkt smak! Man kan väl aldrig tro att han är ett stort LOTR-fan... ;-)DS.