tisdag, mars 04, 2008

Efterrätt är alltid rätt


Jag är helt säker på att det finns fler än jag där ute. Fler, som kan göra iordning chokladpudding (av pulver så klart!) och lite stolt tycka att man gjort efterrätt. För att göra det extra lyxigt - en klick grädde med pudrat chokladpulver uppe på. Serveras det sen i glas - ja, då är det riktigt storartat! :)

Visst, jag kan eventuellt få nåt infall att baka någon gång. Men där tror jag gränsken går för vad jag lyckas med när det gäller desserter. Inte undra på att man blir mäkta imponerad av Daniel Top Roos! Där finns en del recept också, för den som törs prova! Själv vispar jag nog pulver ett tag till innan jag kastar mig över nåt mer avancerat.

Däremot är jag helt överjäklig på att äta allt som är gott. Där slår jag nog de flesta på fingrarna! Det är det tydligen inte många som tror, men så är det.

Enligt statistiken när det gäller släkten händer dock någonting när man blir runt 40, så det är väl bara att passa på att njuta nu! :)

6 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

jag är precis som du, blir stolt om man har vispat grädde!
chokladpudding... mmmm. En klar favorit, undrar varför det är så länge sedan man åt det?
Ska åtgärdas! :-)
Glada hälsningar,
S.

Hanneles paradis sa...

Chokladpudding av pulver har jag aldrig gjort,
inte våfflor av pulver heller,
finns bättre grejer :)

Kannor och karaffer sa...

Det är väl tanken som räknas och att man gör så gott man kan.....det är väl tur att vi alla är olika.

Du är bra helt enkel!

Och har så rätt - runt 40 händer det grejer - både på gott och ont....det är väl det som är livet tjusning.

Lev och njut av dagen - det är väl det som är lycka!!

Ha det gott!
/Ann

Tidsmästarinnan sa...

nu har du påverkat vårt middagsval idag, det blir chokladpudding till efterrätt!
Trevlig helg!
S

Vita Änglar sa...

vilken inspirerande blogg du har, o sugen blev jag..

Må gott

Daniel Roos sa...

Kul att detta inlägg kommer samma dag som min födelsedag 4 mars sköt om dig mvh Daniel