måndag, december 30, 2013

Tillskott i familjen

Det har varit väldigt upp och ner det senaste halvåret. Sorg och glädje om vartannat. Ville iaf visa ett av våra små glädjeämnen, fast vissa dagar (läs: mååånga dagar) har han varit gratis! ;) Herregud, så påfrestande en valp kan vara! Tur att han är söt iaf! ;)En riktigt fin Schäferkille från Cantania's Kennel. Efter Sauron skulle vi inte ha någon ny hund förrän kanske till sommaren. Så blev det inte..!
Vi passade svärmors hund en liten stund en lördag i början av oktober. Vilken underbar känsla att ha en hund i huset, och höra tassar mot golvet igen. Både jag och maken kände det, lugnet i kroppen. Huset blev ett hem igen! Ett tag senare satt vi i bilen upp till Hudiksvall, och med oss hem hade vi denna!

1 kommentar:

Min plats i solen sa...

Hej Maria!

Tack snälla du för din fina kommentar på min blogg. Ord som värmde så gott och så betydelsefullt att höra ifrån någon som har varit med om något liknande. Det skänker hopp. Tack snälla du för att du tog dig tid att skriva. Och hoppas att er hund har skänkt er mycket glädje och kärlek och att ni njuter av att höra tassar på golvet.

Ta hand om dig.♥

Kram Lotta