lördag, december 03, 2011

Längtan

Idag har det snöat! Inte mycket, men det kom ner lite iaf. Otroligt mysigt! Blir en enormt bättre stämning bland allt adventspynt när det snöar än när det är plusgrader och lupinerna(!!) fortfarande kämpar på med blomningen!
Jag fyndade en gammal kälke för ett par veckor sedan. Den har dock stått kvar nere i källaren hittills. Inte så inspirerande att ställa ut den mitt i gröna gräset... Nu verkar det ju trots allt finnas hopp, så nu ska den iaf ställas fram vid ytterdörren med lykta och en massa annat fint. Längtar sjukt mkt efter jul - och lyktfrossande nu! Lyktfrossa har jag hela tiden, alla dar om året, men eeeextra mycket nu! ;)
Ja, det ju det där med lyktor igen:

Det här är mitt nya jobb - som jag faktiskt får blogga från! ;) (Förresten, nya, och nya.. Har jobbat med firman i 1,5 år, men just denna del är ny.)
Vi älskar gamla vackra saker, och planen har funnits i många år. Om hur delarna skulle se ut, och nu är vi en bra bit på väg.

Här är några sneak-peaks från vad jag frossar i - så himla fint!! Jag valde ut några av min absoluta favoriter. Men, inte lätt att välja när man älskar allt! ;D


Detaljerna är helt underbara! 
Rost, gammalt, detaljer, sliten färg, charm, ljus och mys
...och var finns detta, och mer? På Betonggården :) Varmt välkomna!

Psst..! Det är nog bara denna del av firman som uppskattar snön just nu. Jag håller mig ju faktiskt mest inomhus. ;)

1 kommentar:

Gardenhouse sa...

Hmm du verkar ju ha ett jobb man blir sjuk av avund på ;)
Underbara detaljer du visar från fina saker du packar upp?!
Gillar lyktan så mycket.
Kul att du kikade in till mig med!
Lycka till på på firman,
kram Sussi